Νέα σεμινάρια κοσμήματος

photo_816441128430971

Νέα σεμινάρια κοσμήματος από το Vortex Arts ξεκινούν τον Φεβρουάριο  2017. Τα σεμινάριά μας αφορούν την κατασκευή χειροποίητου εικαστικού κοσμήματος με πρώτη ύλη το μέταλλο.
Απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να γνωρίσουν την γοητευτική τέχνη της αργυροχοΐας και να δημιουργήσουν τα δικά τους κοσμήματα. Μας ενδιαφέρει η σωστή τεχνική κατάρτιση, αλλά και ο πειραματισμός και ο δημιουργικός σχεδιασμός, μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και υπεύθυνης διδασκαλίας του αντικειμένου. Ο κάθε μαθητής ενθαρρύνεται έτσι ώστε κινητοποιώντας τη φαντασία του, να εφαρμόζει τις γνώσεις που αποκτά για να κατασκευάζει με τη δική μας βοήθεια δικά του πρωτότυπα έργα.

Στο σεμινάριο κοσμήματος για αρχάριους οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν τις πιο βασικές τεχνικές της τέχνης της αργυροχοΐας, δηλαδή της κατασκευής κοσμήματος με πρώτη ύλη το μέταλλο. Θα εξερευνήσουν βήμα-βήμα τις δυνατότητές του και θα κατασκευάσουν κοσμήματα από μπρούντζο, αλπακά, χαλκό και ασήμι, ενώ μπορούν να συνδυάσουν το μέταλλο και με άλλα υλικά.

Τμήματα: έως 6 ατόμων
Διάρκεια: 8 εβδομάδες σε τρίωρες συναντήσεις
Ημέρες : Τετάρτη  ή Πέμπτη 6-9μμ.

Κόστος: 190€
Τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε παρέχονται από το εργαστήριο.
Μπορείτε να ενταχθείτε στο τμήμα που σας βολεύει οποιαδήποτε στιγμή και να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα των 8 εβδομάδων.
Με τις βασικές τεχνικές που θα μάθουμε θα κατασκευάζουμε κάθε φορά ένα νέο κόσμημα, ενώ οι μαθητές στο τέλος του σεμιναρίου θα έχουν φτιάξει τα δικά τους κολιέ και μενταγιόν, σκουλαρίκια, χειροποίητη αλυσίδα, βραχιόλι και δαχτυλίδι. Τα μέταλλα με τα οποία δουλεύουμε είναι ο μπρούντζος, ο αλπακάς και ο χαλκός, ενώ οι ίδιες τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν και στο ασήμι.
 
Μετά το τέλος των 8 εβδομάδων μπορείτε να συνεχίσετε με το σεμινάριο κοσμήματος για προχωρημένους μαθαίνοντας καινούργιες τεχνικές. Δείτε το πρόγραμμα των εργαστηρίων αναλυτικά και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s